Sertifikat
A+ 2020
Najkvalitetniji
Bukov pelet
Osnovano
1995 godine
Pozovite nas!

O nama

Partneri industrije

Naša firma je posvećena radu sa građevinskom i drugim industrijama. Snabdevamo kako investitore, tako građevinska preduzeća kao i privatne graditelje.

Visok kvalitet

Naša roba je visokog kvaliteta i uvek tražimo nove načine da svojim klijentima učinimo dostupnim poslednje trendove iz sveta građevine.

Pelet

Pored stovarišta materijala, bavimo se i prodajom peleta, briketa i goriva dobijenih iz biomasa. Njihova termička i ekološka svojstva su veoma zahvalna.

Standardi

Poslujemo u skladu sa svim najvišim standardima Republike Srbije i vodimo se činjenicom da materijal dobijamo iz prirode i stoga čuvamo njenu čistoću.

Privredno društvo Mir Promet doo.

Osnovano je 1995 godine, i tokom dvadeset godina postojanja ostvarilo je uspešne rezultate iz oblasti trgovine, građevinarstva i transporta.
 
Naša vizija nam pokazuje pravac kuda i gde idemo. Postavlja nam ciljeve koje konstantno ispitujemo i ispunjavamo. Ona sadrži težnju da budemo najbolji i najkvalitetniji u svemu što radimo i ona je osnova onoga što mi predstavljamo. Biti jedan od lidera u prodaju širokog sprektra građevinskog materijala i opreme za Vaš dom.

CompanyWall 2021

Dobili smo sertifikat kao potvrdu dobrog rada i bonitetskog stanja naše firme.

Pregled uspeha

0+
Klijenata
0
Partnera
0
Godina
0
Vrsta materijala